Sobre Nosaltres

CARLES & ORIOL

Team BE SOUND

En Carles i l’Oriol formen junts un equip jove i motivat on es complementen per aconseguir els objectius marcats per així fer créixer aquest projecte que tant els apassiona; on no arriba un, arriba l'altre.

Amb les idees clares i ganes de superar-se és impossible decebre’s.

CARLES FREIXAS | Soci fundador de Be Sound. Amb estudis de Manteniment electrònic i treballant de tècnic d'equips de so i il·luminació. Forma part de Celtic DJ's.

Experiència en organització i realització d’esdeveniments, actes i festes. Expert i format com a tècnic de so i il·luminació.

Disciplinat, humil, generòs, responsable, iniciativa, treball en equip i compromís són algunes de les qualitats i habilitats d’en Carles.

ORIOL MARTÍN | Soci fundador de Be Sound. Amb estudis de Comunicació Audiovisual i Multimèdia a la Universitat de Girona, treballant de DJ (Dujey Martin). Treballant a l'empresa PROMO ARTS MUSIC com a ajudant de producció. Experiència en organització i realització de festes i actes culturals.

Honest, humil, entusiasta, responsabilitat, compromís, aprenentatge i valentía poden definir a grans trets l’Oriol. Encarregat de Màrqueting, de gestionar la imatge i dissenyar la marca Be Sound.

 • calendar

  +60

  Concerts realitzats

 • smiley

  +10

  Clients/locals satisfets

Objectius i actualitat

Volem seguir fent créixer el projecte BE SOUND i és per això que ens marquem uns objectius per anar millorant!

També recordem els primers objectius que ens vam proposar a l'iniciar el projecte el 2021.

Aquest 2022 s'incia amb moltes propostes que començaran ben aviat! A la primevera ja estrem treballant en ple rendiment!

 • Acostar a tothom la música de proximitat, especialment a la gent propera del lloc on es realitza l'esdeveniment.

 • Els negocis/persones no s'han de preocupar de cap gestió ni d'aquirir cap tipus de material.

 • Aconseguir beneficis per tal d'invertir i així seguir creixent.

 • Valor afegit a l'espai/negoci gràcies a un bon ambient.